Models

За нас

През 2007г. ЯК Трейдинг е създадена като малка семейна фирма от Николай Яньов, баща вдъхновен да предаде своите знания и опит на своя син. Междувременно, трупайки технически и търговски знания, както и опит в бизнес отношенията, работейки като Търговски представител в Алумил, синът Росен Яньове повече от подготвен да се присъедини в управлението на семейният бизнес като Изпълнителен Директор.
През 2014г., съпругата на Росен- Ралица, притежаваща образование и опит в сферата на Бизнес администрацията и финансите, се присъединява към компанията като Административен Мениджър.
 
Днес, ние сме горди да бъдем екип и вече 12 години нашата компания изпълнява поръчки за производство на алуминиева и PVC дограма, окачени фасади и метални конструкции- както за българския пазар, така и за чужбина.

 

Нашата цел е да предложим професионално и технически- съобразено решение, отговарящо на високи стандарти за качество, съответстващо с нуждите и надхвърлящо очакванията на нашите клиенти.

Нашата производствена база

ЯК Трейдинг разполага с фабрика за дограма, състояща се от два цеха, оборудвани с модерни, високо-технологични машини и съоръжения, осигуряващи отлично качество  и ефективност в производството. Благодарение на екипът ни от специалисти и техният утвърден опит в нашата сфера на дейност, ние постигаме отличен баланс между изискванията на клиента и изпълнената поръчка. 

ЯК Трейдинг прилага система за вътрешно- производствен контрол, съгласно изискванията на БДС EN 14351-1:2006+А1 2010.   Европейският стандарт БДС EN 14351-1:2006+А1:2010 определя независими от материала технически характеристики и се отнася за прозорци (също за покривни прозорци, покривни прозорци с устойчивост на огън и изцяло остъклени врати), външни врати (включително рамкови врати, изходни и аварийни врати) и техни съставни елементи.

Нашите ценности

ОТГОВОРНОСТ

 

КАЧЕСТВО

 

ЕКИПНОСТ

ПОСТОЯННО УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ

Мнението на нашите клиенти е изключително важно за нас!

yellow taxi.jpg
  • aluminium sliding doors windows

Напс Инженеринг

"ЯК ТРЕЙДИНГ“ ЕООД разполага със специалисти с богат опит, креативно мислене и иновативни идеи. Екипът на фирмата съчетава високо качество и професионализъм."

Теополис Тур

"Препоръчвам „ЯК ТРЕЙДИНГ“ ЕООД като коректен бизнес партньор, на когото бих доверил и бъдещи проекти."

Вайс Профил

"ЯК ТРЕЙДИНГ" отчита всички специфични особености на нашия бизнес модел, отнасяйки се професионално и коректно към съвместната ни работа."

НИКА

"Фирмата разполага с добре оборудвана база за производство на дограма и професионално обучен екип. Считаме, че ЯК ТРЕЙДИНГ ЕООД е коректен партньор, на който разчитаме за бъдещо ефективно сътрудничество."

Техно Парк София

"Коректността на работещите във фирмата и умението да изпълняват поръчки с висока сложност и отговорност, ги правят добър партньор на всеки инвеститор."

Ситикорп Мениджмънт К3

"Всички възложени работи бяха проектирани и завършени в срок с много високо качество."

Юнивърсъл Пропъртис

"Избрахме да работим с ЯК, защото същата ни предложи качествено изпълнение, добра организация на работа и квалифициран персонал."

Транскапитал

"С оглед на професионалното отношение и качественото изпълнение на възложената работа, Транскапитал ЕООД препоръчва ЯК като надежден и лоялен бизнес партньор."

88СОУ Димитър Попниколов, гр. София

"Фирмата разполага с много добър производствен цикъл, всякаква необходима техника, добра организация на работния процес и високо квалифициран персонал."

Генов и Ко 

"Даваме висока оценка за компетентност и професионализъм на целия екип!"

Брик Инженеринг

"Отличното ни сътрудничество с "ЯК ТРЕЙДИНГ" ЕООД, ни позволява да го препоръчаме, като квалифициран, надежден и коректен партньор."