За нас
През 2007г. ЯК Трейдинг е създадена като малка семейна фирма от Николай Яньов, баща вдъхновен да предаде своите знания и опит на своя син. Междувременно, трупайки технически и търговски знания, както и опит в бизнес отношенията, работейки като Търговски представител в Алумил, синът Росен Яньове повече от подготвен да се присъедини в управлението на семейният бизнес като Изпълнителен Директор.
През 2014г., съпругата на Росен- Ралица, притежаваща образование и опит в сферата на Бизнес администрацията и финансите, се присъединява към компанията като Административен Мениджър.
 
Днес, ние сме горди да бъдем екип и вече 12 години нашата компания изпълнява поръчки за производство на алуминиева и PVC дограма, окачени фасади и метални конструкции- както за българския пазар, така и за чужбина.

 

Нашата цел е да предложим професионално и технически- съобразено решение, отговарящо на високи стандарти за качество, съответстващо с нуждите и надхвърлящо очакванията на нашите клиенти.

Нашата производствена база

ЯК Трейдинг разполага с фабрика за дограма, състояща се от два цеха, оборудвани с модерни, високо-технологични машини и съоръжения, осигуряващи отлично качество  и ефективност в производството. Благодарение на екипът ни от специалисти и техният утвърден опит в нашата сфера на дейност, ние постигаме отличен баланс между изискванията на клиента и изпълнената поръчка. 

 

ЯК Трейдинг прилага система за вътрешно- производствен контрол, съгласно изискванията на БДС EN 14351-1:2006+А1 2010.   Европейският стандарт БДС EN 14351-1:2006+А1:2010 определя независими от материала технически характеристики и се отнася за прозорци (също за покривни прозорци, покривни прозорци с устойчивост на огън и изцяло остъклени врати), външни врати (включително рамкови врати, изходни и аварийни врати) и техни съставни елементи.

Нашите ценности

ОТГОВОРНОСТ

 

КАЧЕСТВО

 

ЕКИПНОСТ

ПОСТОЯННО УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ

  • aluminium sliding doors windows

  • Facebook